ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальні положення

Цей сайт https://internet.ukrtelecom.ua/ (далі – «сайт», «веб-сайт») належить на праві власності АТ «Укртелеком», код ЄДРПОУ 21560766, місцезнаходження: Україна, 01061, місто Київ, бульвар Т. Шевченка, 18, що зареєстроване і діє згідно з вимогами діючого законодавства України (далі - «Компанія»). Ми дбаємо про конфіденційність персональних даних відвідувачів нашого сайту і робимо все від нас залежне для забезпечення їх захисту. Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (надалі- Політика) розроблена Компанією з метою поінформувати користувачів про порядок використання персональних даних, що надаються Вами за допомогою цього веб-сайту. У цій Політиці визначено види персональних даних, що збираються нами на цьому сайті, цілі використання таких персональних даних, порядок їх збирання та обробки Компанією.
Дана Політика не поширюється на веб-сайти третіх осіб.

Перелік персональних даних, що збираються.

    Персональні дані- це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Під час відвідування нашого сайту зібраними, збереженими та використаними можуть бути наступні персональні дані користувача:
  • прізвище, ім’я та по батькові,
  • адреса проживання;
  • контактний номер телефону.

Всі вказані персональні дані надаються користувачем в разі заповнення заявки на підключення до мережі Інтернет. Відправляючи таку заявку на сайті, Ви надаєте Компанії згоду на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання (в тому числі з використанням автоматизовуваних засобів) персональних даних, володільцем яких ви являєтесь.

Надані вами персональні дані обробляються і зберігаються в базі персональних даних, володільцем якої є АТ «Укртелеком». Місце зберігання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: 01061, місто Київ, бульвар Т. Шевченка, 18. Персональні дані, надані Компанії користувачем зберігаються безстроково, якщо інше не встановлено законодавством України або волевиявленням користувача.

Цілі збирання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання послуг, замовлених на нашому сайті, надсилання Вам повідомлень, рахунків та нагадувань про оплату послуг, реалізації функцій сайту і інших цілей, пов'язаних з цивільно - правовими відносинами між Компанією і Вами та на додержання вимог законів України «Про захист персональних даних», «Про телекомунікації», «Про інформацію», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних» та інших актів чинного законодавства України.

Доступ до персональних даних

Компанія має право розкривати ваші персональні дані тільки для цілей, викладених у цій Політиці, будь-якому з своїх співробітників, посадових осіб та уповноважених представників. Ваші персональні дані не передаються Компанією третім особам, крім випадків, коли це передбачено діючим законодавством, або на прохання чи за згодою суб'єкта персональних даних. Дотримання Політики конфіденційності щодо персональних даних користувача не являється обов'язковим для Компанії в разі, якщо користувач самостійно публічно розголошує персональні дані.

Захист персональних даних

Ми застосовуємо всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту ваших персональних даних від знищення, зміни, несанкціонованого доступу, розкриття чи втрати. Однак просимо Вас взяти до уваги те, що процес передачі інформації мережею інтернет не завжди є повністю безпечним і ми не можемо гарантувати абсолютного захисту інформації від небезпек, якщо це буде поза межами нашого впливу.

Період зберігання персональних даних

Ваша згода на обробку персональних даних діє протягом необмеженого строку. Ваші персональні дані зберігаються безстроково. Обробка персональних даних здійснюється у строк, що не перевищує необхідного згідно до їх законного призначення та цілей обробки, визначених цією Політикою.

Права суб'єкта персональних даних

    Просимо Вас ознайомитись з Вашими правами як суб'єкта персональних даних, які визначені Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Зміна Політики

Користуючись цим сайтом, Ви приймаєте умови Політики. Просимо Вас врахувати, що до цієї Політики періодично можуть вноситися зміни та доповнення без попереднього повідомлення користувачів. Зміни до Політики набувають чинності з моменту їх публікації на цій веб-сторінці. Просимо періодично переглядати цю Політику для того, щоб бути в курсі можливих змін.